İşte AKP 'nin gerçek yüzü bu

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız AKP’li Darıca Belediyesi’nin düzenlediği programda Kuran-ı Kerim tilaveti sürerken bir yandan da dakikalarca yüksek sesle propaganda şarkılarını çalmasına tepki gösterdi

Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Hemen her fırsatta vatandaşlarımızın dini duygularını sömürmek için adım atan AKP’nin gerçek yüzü münferit gibi gösterilmeye çalışılan olaylarla gün yüzüne çıkıyor. Bunun son örneğini Darıca ilçemizde gerçekleştirilen temel atma töreninde gördük.

AKP’li Darıca Belediyesi’nin düzenlediği programda dakikalarca Kuran-ı Kerim tilaveti sürerken bir yandan da propaganda şarkılarını bangır bangır çalıyorlar. Bir Allah’ın kulu da dakikalarca süren bu saygısızlığa ‘dur’ demiyor. Çünkü Kuran-ı Kerim tilavetinde değil kulakları. Çünkü orada kimse dinlemiyor Kuran-ı Kerim tilavetini. Amaçları sahneye hocamızı çıkararak şov yapmak. Dini değerlerimize duydukları saygı, gösterdikleri hassasiyet işte bu kadar. Hoca var mı, var. Kuran-ı Kerim tilaveti yaptık mı, yaptık. Sahnede müzik çalmış, müzik hocamızın sesini bastırmış filan bunlar AKP’liler için önemsiz şeyler.

Dini değerlerimizi siyasete alet etmekten hiçbir zaman geri durmayan AKP iktidarının bugüne kadar oy uğruna neleri ayaklar altına aldığını herkes biliyor. Dini değerlerimizin siyasi çıkarlar için kullanılması ve Darıca’da gördüğümüz gibi aşağılanması vatandaşımızın vicdanını rahatsız ediyor. İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak dini değerlerimizi başımızın üzerinde taşıyor, hiçbir şekilde oy uğruna kullanılmasını doğru bulmuyoruz. Türkiye seçim sathına girdi. Güzel günler çok yakında. Sandık kurulacak, karar verilecek. Türkiye bir daha Darıca’daki gibi dini değerlerimizin aşağılandığı olaylara şahit olmayacak. Türkiye İYİ olacak.”

Güncelleme: 01 Aralık 2022 15:33

#

01 Ara 2022 - 15:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Halk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Halk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Halk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Halk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ŞAHBAZ KARUN - Sen birde geçmişini incelesen, ortaklarını araştırsan şaşıracağım da nerde sende o siyasi başarı Şanbaz bey, senin yerinde keşke başka biri olsaydı İYİ parti Kocaeli’de şu anda AKP’nin üstünden silindir gibi geçmişti, CHP’yle el ele verip şu AKP’nin defterini niye düremediğinizi inşallah seçmen de görür

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 15:28