Ersoy Kandemir DAVAYI Kazandı DOKTORLUĞA GERİ DÖNÜYOR

Haksız yere görevinden ihraç edilen Doktor Ersoy Kandemir’e Ankara İdare Mahkemesi’nden güzel haber geldi.

KANDEMİR HUKUK MÜCADELESİNİ YİNE KAZANDI

Kocaeli ve Ankara başta olmak üzere kamuoyunda geniş bir kesim tarafından ve saygı duyulan Dr. Ersoy Kandemir’in özellikle geçmişte Fettullahçı bazı kesimlerin hedefinde olduğu, defalarca HAKSIZLIĞA uğradığı biliniyor.

Ankara İdare Mahkemesi’nde süren dava sonuçlandı ve geçtiğimiz perşembe günü avukatı Kandemir’e müjdeli haberi verdi.

Ersoy Kandemir’in 1 ay içinde görevine başlaması bekleniyor.

5 EKİM 2022’DE DERINCE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ÇIKAN TAYİNİ BAKANLIK 3 KEZ İSTİFA ETTİĞİ İÇİN DURDURMUŞTU

Van Bölge İdare Mahkemesi’ne açılan davada Ersoy Kandemir’in memuriyetten HAKSIZ yere ihraç edildiği anlaşılmıştı.

Sağlık Bakanlığı Van’daki mahkemenin bu kararı üzerine Ersoy Kandemir’e açıktan atama kurasına başvurabileceği bildirilmiş, Kandemir katıldığı bu kurada Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanmasının üzerinden Bakanlık’tan Kandemir’e bu göreve 3 kez istifa ettiği için göreve başlamayacağı bildirilmişti.

Kandemir Bakanlığın bu kararına da itiraz ederek mahkemeye başvurdu.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞ BİR DOKTORA KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞENOL ERGÜNEY VESAYET DAVASI AÇTIĞI BİR İLDE KANDEMİR BAKIN NELER YAPMIŞ

Ersoy Kandemir Kocaeli’de hem bağımsız milletvekili hem de büyükşehir belediye başkanlığına aday olmuş, tanınmış ve sevilen bir aileye mensup, kent kamuoyunda sert eleştirileri kadar kimsenin kendisine eleştirilerinden dolayı en ufak bir itirazın duyulmadığı biri olarak tanınıyor.

Seçim sebebiyle iki sefer memuriyet görevinden istifa eden doktora geçmiş dönem Valisi Hüseyin Aksoy döneminde il sağlık müdürü VESAYET DAVASI açması tüm kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Kandemir’in kamu yararına birçok itirazını duymazdan gelenlerin adeta kendini gizlediği düşünülen Fettullahçıların ekmeğine yağ sürercesine tutundukları tavırları Ersoy Kandemir’in Cumhurbaşkanlığı, TBMM’ne kadar Twitter’dan etiketleyerek kamuoyu yaratma çabaları halen görülmeye devam ettiği biliniyor.

ERSOY KANDEMİR CUMHURBAŞKANLIĞINI KOCAELİ’DEKİ FETÖ YAPILANMASI HAKKINDA DEFALARCA UYARMIŞ, KOCAELİ AKP KADROLARINA CİDDİ ELEŞTİRİLER YAPMIŞ

Kandemir’in AKP Kocaeli teşkilatını milletvekillerinden, il ve ilçe başkanlarına, yöneticilerine kadar FETÖ konusunda ciddi soruları ve ithamları olmuş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ konusunda yalnız bırakıldığına inandığını çok kez beyan eden doktorun üstünde Kocaeli’de baskı kuranların da artık HALK tarafından eleştirildiği gerçeği Kocaeli’de biliniyor.

Ersoy Kandemir’in Kocaeli Halkının haklarını korumaya çalıştığı birçok konuda gönüllü olduğunu, bu sebepten birçok kez yargılanan Kandemir’in asla pes etmeyen, vazgeçmeyen biri olarak tanımlayanların “Ersoy Bey sürekli olarak İzmit Çocuklarına zararı olan konu ve muhataplarına kimsenin cesaret edemediği çıkışları bizleri şaşırtırken eminiz ki muhataplarına şok geçirtiyordur. Verdiği bilgiler kamuoyunun çoğu zaman ilk defa duyduğu şeyler. FETÖ’yle mücadele ederken AKP ya da herhangi bir derneğin ya da bir ekibin desteğinin olmadığı da bilinen bu kişiye kimse ses edemiyor. Bunun en büyük sebebi DÜRÜST BİR HİKAYESİ olmasından kaynaklıdır” diye düşünülüyor.

Kimseden korkusu yok ne sevdiğini saklıyor ne sevmediğini. Uyuşturucu ve trafik kazaları konusunda mücadelesini takdir ediyoruz. Toplum belki yanında duramıyor ancak bizler kendisine inanıyor ve destekliyoruz. Kocaeli’de ya da yurdun neresinde olursa olsun toplumun böylesine sevdiği bir insana yapılanlar duyuldukça Kocaeli’de birçok kesimde tepkiler oluyor. Kandemir bunca adamla uğraşıyor, vazgeçmiyor. Allah yardımcısı olsun. Kendisinin sürekli takip eden birçok kesim sözlerini dinlerken hayretler içerisinde kalıyor. Sert biri ancak herkese değil, HAKSIZLIĞA göz yummuyor, bu tiplere karşı çok sert sözleri kadar davranışları da artık toplum tarafından takip ediliyor.

KANDEMİR’E PERŞEMBE GÜNÜ MAHKEMEDEN İYİ HABER GELİYOR CUMA GÜNÜ BAKANLIKTAN YİNE BİR SORULTURMA EVRAĞI

Ersoy Kandemir’e perşembe günü mahkemeden çıkan olumlu kararın üzerinden 24 saat geçmeden Sağlık Bakanlığı’ndan aleyhinde tekrar bir karar çıkmasına Kandemir’in olağan karşıladığı ,sadece konuyla ilgili Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca’ya yazdığı Tweetler dikkat çekti.

Kandemir Tweetlerinde AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a güvenmediğini, Kocaeli’de Fettullahçı dernek olarak görev yapan KOSADER ve LALEDER’le ilintili isimlerin neden hala Sağlık Müdürlüğü’nde idareci olarak görev yaptığını sorguluyor.

Kandemir’in üstünde KAMUOYU tarafından dile getirilen ciddi engellemelerin olduğu, bunları yaşatan cemaat ve siyasi yapılar ve bazı isimler zikrediliyor.

ERSOY KANDEMİR’E SIKINTI YARATAN FETÖ VE SİYASİ BAZI İSİMLER Mİ?

Kocaeli kamuoyu Ersoy Kandemir’in bizzat FETÖ’nün ve bazı siyasilerin hedefinde olduğunu düşünüyor.

Kandemir’in inatçı, asla vazgeçmeyen, haksızlıklarla sonuna kadar mücadele eden biri olduğu, HAKSIZLIĞA uğramış birçok memur, sivil insan için mücadele ettiği, yaptığı birçok işi duyurmadan yaptığı söyleniyor.

Kandemir Kocaeli’de 2 yıldır gazetecilik yaparken yazdığı birçok konuda bildiğinin çok az bir kısmını yazdığını düşünenlerin sayısı bir hayli çok.

KANDEMİR DEVLETÇİ, MİLLİYETÇİ, VATANSEVER Mİ YOKSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ve BAKANLIĞIN İHRAÇ ETMEYİ DÜŞÜNMESİ NORMAL Mİ KENDİSİNE SORDUK

Ersoy bey konuyla ilgili “HAKSIZLIĞA uğramaktan ziyade herkesin gözünün önünde bunlar yaşandı. İnanın bu yaşıma kadar hayattan tek bir isteğim olmuştu o da yıllar önce gerçekleşti. Haricinde her zaman DEVLETİMİZ için çalışmış ve çabalayan biriyim. Para, pul, makam, mevki hiçbirinde gözüm olmadı. Devlet memuriyetinden ihracımla ilgili Kocaeli’de özellikle FETTULLAHÇI ve İSKENDERPAŞACI guruplara şu sözü söylemek isterim. Devlet babalarının malı değildir, yıllardır ağzımı açmadım fazla, ancak bu hadsizlerin yıllardır yaptıklarını topluma duyurmaya devam ediyorum. Göreve dönmeyi ailem için istiyorum, yani onlar mutlu olsun diye. Düşünün ki Kocaeli’de onca insana FETÖYLE ilgili kamuoyunun önünde ciddi sorular soruyorum, senelerdir hakkımda dava açarken birbiriyle yarışanların hiçbirinden KOSADER LALEDER deyince bir ses duyulmuyor.

Fahrettin Koca’nın yardımcısı olan Sebahattin Aydın beye 24 Şubat 2022’de onca bürokratın önünde Sağlık Bakanlığı’nın 9.katında dediğim gibi BEN YAPTIĞIMI DA YAPMADIĞIMI DA biliyorum. Orada bulunmamın sebebi kendimi aklamak değil KOCAELİ’de bazı olumsuzların sistemi nasıl yanlış yönlendirdiğini anlatmak, sağlık çalışanlarının ve VATANDAŞIN çektiği sıkıntıları dile getirmekti.

Göreve 1 ay içinde döneceğime eminim. Neden emin olduğumu da hemen sizlerle paylaşmak isterim. DEVLETİMİZ kendisine çalışan hiçbir memuru yarı yolda bırakmaz. FETÖYLE mücadelem bu göreve döneyim dönmeyeyim devam edecektir.

Ankara’dayım. Bu aralar TBMM’ye sık sık uğradığımı, birçok Bakanlığa uğramaya devam ettiğimi ve Kocaeli’de haksızlıkları ayyuka çıkmış birçok kişinin başta TÜRK DEVLETİ VE MİLLETİNE nasıl zarar verdiklerini, siyasete zarar verirlerken bu zırhı kullanarak nasıl kendilerini ihya ettiklerini birçok kesime anlatmaya devam edeceğim.

Yani Kocaeli’de memuriyete dönüşümü engellemek için çaba gösteren ekip başta olmak üzere şahsımla ilgili şu bilgiyi vermekte yarar görürüm. Hayatım boyunca asla köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen biri olmadım.

Devlet kimsenin babasının malı DEĞİL, bu sözümü özellikle bazı siyasi odakların, halen saklandığına inandığım Fettullahçı, İskenderpaşacı ve tüm cemaatlerin iyi anlamasını isterim, köprüden geçerken ne dediğimi merak edenlerin bizzat bana sormalarını temenni ederim.

Tüm dostlarıma ve okuyuculara karşılaştıkları HAKSIZLIĞA sessiz kalmamalarının önemini şu cümlelerle özetlemek isterim. Bugün şahsımın başına gelenlerin engellemeye çalışmamanın amacı şahsımın göreve dönmesi değil başkalarının bu eziyetleri, hukuksuzlukları yaşamaması, gözlerinin içinin gülmesi adınadır. Ne kadar anlaşılıyor dediklerim bilemem ancak inanın başımı yastığa rahat koyuyorum.

Toplumumuza bana haksızlık yapanlar moral veremez ancak benim her hamlem topluma moral verir, bunu da VATANDAŞIN, tanıdıkların geri bildirimlerinden görürüm. Allah büyüktür ve her zaman doğru insanların yanındadır. Mertliğe, dürüstlüğe, insan onuruna saygısı olan herkese Ankara’dan hürmet eder, saygılarımı sunarım.” sözleriyle sorumuzu cevaplandırdı.

26 Kas 2022 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Halk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Halk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Halk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Halk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Kut'ûlbıyık - Ersoy reis devletin ve milletin iradesini hak bildi. Cemaatler ve tarikatlar asıl Türk Milletinin vatansever evlatlarını ezemeyecekler. Tarih bizleri yazmasa da halk gerçekleri görüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 17:04
02

Derman bey - Ersoy hocam seni yüreğinden öpüyorum, sana yargısız infaz yapan düşmanların, haksız yere devletin koltuğunu işgal edenlerin, tarikat,cemaat, fetö vatan hainlerinin bu haber sonrası titrediğini hissediyorum, Devlet ebed müddettir, var olasın, Kocaeli Sağlık Müdürlüğü bu değerli vatansever hekimi tekrar kazandığı için gurur duymalı, gurur duymayanları zaten bizler biliyoruz, geliyor gelmekte olan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 17:04