Cemal Badem vefat etti

KYÖD'ün 68-69 döneminde başkanlık yaptıktan sonra KYÖD’ün tekrar açılışında kurucu başkan olarak 1993-1994 yıllarında görev yapan Cemal Badem vefat etti.

Mide ve bağırsak ameliyatı geçirdikten sonra tedavi altındayken kalbi duran ve 13 Ekim’den bu yana Umuttepe’de KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Badem kurtarılamadı.

Badem’in vefatını KYÖD  Başkanı Uğur Saral, duyurarak, “1993 Kurucu Başkanımız Cemal Badem'i kaybettik. Acımız büyük, mekanı cennet olsun” dedi.

Cemal Badem bugün ikindi namazına müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kocaeli Halk Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

20 Kas 2023 - 06:16 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Halk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Halk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Halk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Halk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.